معرفی وبلاگ
ایران تونگین ولعل دنیاهستی//ایران توفریبنده وزیباهستی نام تونکوست چون کهن ایرانی//تاریخ خجسته یل وشیرانی// مهدهنری نقش جهان درگاهت//شیرازوسپاهان اثرزیبایت// هرکس گذرش درتورسدمی بیند//ازشاخه زیبات گلان می چیند// هردم که نظردررخ توبنماید //مدهوش تووجلوه کویت باشد// آثارتوزیباونکودرهمه جاست//هرشهربه آثارخوشت می نازد// مهمان چوبه این نغمه سرا بازآید//درکوی توگرددبری ازغم یادش// اثرمدیروبلاگ محمدعلی حاجیان
دسته
بوق بوق ايران
ايران شناسي
ايرانگردي
ايران هميشه جاويدان
پايتخت فرهنگي جهان اسلام
ايرووون
ميهن ما
توريسم ايران
هنرصنايع دستي وخانواده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2682172
تعداد نوشته ها : 292
تعداد نظرات : 19

JavaScript Codes
Rss
طراح قالب

كردكوي گلستان - آكا ايران

شهرستان كردكوي از شهرستانهاي ايران در استان گلستان است. شهر كردكوي مركز اين شهرستان است.

جمعيت شهرستان كرد كوي در سال ۱۳۸۵، برابر با ۶۷٫۸۲۳ نفر بوده است

شهرستان كردكوي در غرب استان گلستان و در فاصله 29 كيلوكتري گرگان واقع شده است. اين شهرستان از شمال به شهرستان بندر تركمن از جنوب به رشته كوههاي البرز شرقي و استان سمنان، از شرق به شهرستان گرگان و از غرب به شهرستان بندرگز محدود مي‌باشد.

جنوب اين شهرستان را ارتفاعات البرز شرقي تشكيل مي‌دهد، كه مهمترين كوههاي آن درازنو و زمه كوه، چلستان، جهان نما، پلاش و حداكثر ارتفاع آن از سطح دريا به 3500 متر مي‌رسد.

 

بخش شمالي شهرستان از زمينهاي جلگه‌اي هموار با شيب ملايم تشكيل و به زمين هاي بندرتركمن، رودخانه قره سو و خليج گرگان منتهي مي‌گردد.

به توجه به موقعيت جغرافيايي، ارتفاع و امتداد كوهها و نزديكي به درياي خزر، اين شهرستان در قسمت جلگه‌اي داراي آب و هواي معتدل مرطوب و در قسمت كوهستاني، داراي آب و هواي معتدل كوهستاني است.

پوشش گياهي اين شهرستان با توجه به ارتفاع زمين متنوع است. كوهپايه ها، زمين هاي زراعتي توام با چمن زار ها گسترش دارند. تا ارتفاع 2400 متري را جنگلهاي انبوه پوشانده است. در ارتفاعات پايين درختان ممرز، انجيلي، توسكا، آزاد، لرگ و در ارتفاعات متوسط راش، ملچ، نمدار، افرا و در ارتفاعات بالاتر در ختان ارس , بلوط و سرو كوهي مي رويند. در جنوب كردكوي جنگل تا خط الراس كوههاي درازنو گسترش داشته و يكي از انبوه ترين مناطق جنگلهاي خزري به شمار مي‌رود.

در شهرستان كردكوي با توجه به شرايط آب و هوايي، بيشترين بارش در فصول پاييز و زمستان صورت مي‌گيرد. بارش سالانه در كردكوي تا حدود 570.5 ميليمتر مي‌رسد. شيب تند زمين، رودهاي مناسبي را بوجود آورده است. در ضلع شمالي البرز رودخانه‌هاي زواردشت، غاز محله كردكوي، شش دانگ بالاجاده، غرب بالاجاده و مياندره، را مي‌توان نام برد كه به رودخانه قره سو وارد و از شمال كردكوي به خليج گرگان مي ريزد.

كشاورزي از اركان اصلي اقتصاد اين شهرستان به شمار مي‌رود. از محصولات مهم كشاورزي پنبه, گندم، برنج و سويا است. شهرستان كردكوي داراي مراتع غني و جنگلي و چمنزارهاي ييلاقي است. به سبب حاصلخيزي منطقه و توسعه كشاورزي بيشتر صنايع اين شهرستان در رابطه با محصولات كشاورزي تاسيس شده است. از مهمترين آنها كارخانه پنبه پاك كني، صابون سازي، روغن كشي، شاليكوبي، چوب بري، و خوراك ماكيان و نئوپان را مي‌توان نام برد. از صنايع دستي اين شهرستان حصيربافي، نمدزني، بافتن چادر شب محلي و جوراب پشمي است


تقسيمات كشوري
بخش مركزي شهرستان كردكوي
دهستان چهاركوه
دهستان سدن رستاق شرقي
دهستان سدن رستاق غربي

ويكيپديا


پنج شنبه نوزدهم 8 1390 23:40
X